Ændre din karriere og ændre dit liv ved at starte din egen virksomhed

Ændre din karriere og ændre dit liv ved at starte din egen virksomhed

Selv hvis ikke du er en født iværksætter, på et tidspunkt i dit liv har du sikkert leget med tanken om at starte din egen virksomhed. Måske har du selv valgt ud af din mainstream karriere til at strejke på din egen. Hvis du har, er du blandt legioner af mænd og kvinder, der har gjort valget til at starte deres egen virksomhed.

Desværre, mange drømme med selvstændig vende til mareridt, primært fordi mange af dem, der starter virksomheder ved ikke, hvordan at kritisk vurdere forretningsmuligheder, hvordan du opretter en forretningsplan, hvordan man læser en finansiel rapport eller sådan design og gennemføre en markedsføringsplan. Virkelig, forskellen mellem dem, der lykkes, og dem, der mislykkes oftest koges ned til om den pågældende person har opnået den nødvendige viden til at starte og drive en virksomhed.

Hvad mest håbefulde iværksættere ikke indser er, at den færdighed sæt nødvendige for at starte en virksomhed ikke er uden for rækkevidde. Det er simpelthen et spørgsmål om at finde de rigtige værktøjer og bruger dem til din bedste fordel. Disse værktøjer kan findes i bøger, gennem online college kurser, gennem uddannelse eller gennem mentorarbejde af en succesfuld forretningsmand.

I en nøddeskal, er disse de trin, du skal tage for at ændre din karriere og ændre dit liv gennem starte din egen virksomhed:

1. identificere og bygge videre på dine styrker. Hvis du er en kreativ person, der trives på det uventede, er starter et bogholderi business, der kræver endeløse timer af talknusning en opskrift på katastrofe. Du skal vurdere dine talenter og interesser, og så opdage, hvordan du kan bruge dem til at skabe en niche og efterspørgslen efter dit produkt eller din service.

2. Opret en forretningsplan. En forretningsplan er begge din vision for din virksomhed og din køreplan til at nå dine mål. Det skal omfatte fastlæggelse af dit produkt eller service, identificere dine konkurrenter og differentiere dig fra dem og indkredse finansiering og finansielle muligheder.

3. lægge grunden. Virksomheder er ikke bygget på én dag, og du er nødt til at gå gennem de verdslige opgaver for at oprette bankkonti, sikring af business licenser, og hoppe gennem de nødvendige lovgivningsmæssige bøjlerne.

4. Opret en markedsføringsplan. Uanset om din virksomhed omfatter e-handel, kan du være sikker på, at internettet vil spille en stor rolle i at markedsføre din nye virksomhed. Men der er mange andre måder at forankringen billig eller gratis reklame og marketing, og du skal gøre det din virksomhed til at lære om dem. Du skal også identificere din målgruppe og komme op med en strategi til at bringe dit produkt eller din service til dette marked.

5. Vær opmærksom på detaljerne. Mange virksomheder mislykkes på grund af en manglende opmærksomhed på detaljer – uanset om det betyder sjusket regnskabspraksis, dårlig lagerstyring eller mangler deadline for en finansieringskilde. Lancering af en virksomhed er en balanceakt, og du og dit team skal gå high wire med selvsikkerhed.

6. anerkender og afskedige frygt. Frygten er, hvad der ofte holder os tilbage fra at nå vores drømme. Der er ingen tvivl om, at forlade din karriere for at starte din egen virksomhed er en ligefrem skræmmende proposition. Men med de rigtige værktøjer, anerkender du din frygt for hvad de er, og derefter frimodigt gå videre på din nye karrierevej af selvstændig virksomhed.

super-admin

Lukket for kommentarer.