Hvordan man undgår Business katastrofer

Hvordan man undgår Business katastrofer

Copyright 2006 business-cards.com

Business katastrofer har en måde at snigende op på dig, når du mindst venter det. Simon troede, han havde det hele. En stor fuldtidsjob, vidunderlige partner, tre dejlige børn, en stor hjem og en ung men succesfulde deltid internet forretning han var opsat på bygningen.

Når arbejdsgiveren fuld tid fyrede ham ud af det blå for dårlig kvalitetsarbejde, var han ødelagt. Han kunne ikke finde en anden fuld tid job, og hans deltid business kun var unge, og ikke i stand til at støtte familien. Hans kone var gravid med deres fjerde barn, og de havde ingen kontanter reserver. Efter seks måneder skulle sit hjem tages tilbage. Dette kan ske for enhver.

Starte en deltid internet-baseret virksomhed giver mulighed for iværksættere at “teste vandet” og kontrollere, hvis deres forretningsidé er levedygtige, samtidig stadig bringe i en fuld tid lønseddel. Men du bør holde øje med faldgruber i denne tilsyneladende ideel situation.

Noget at overveje, før du starter din internet-baseret forretning; vil denne venture strid med interesserne hos din fuld tid arbejdsgiver? Hvis du er på udkig efter de samme kunder, så svaret er ja, og dette forventes at give anledning til problemer. Der kan endda være en konkurrenceklausuler i din ansættelseskontrakt.

Tale åbent om dine planer med din chef, forudsat at du ikke være en virksomhed trussel mod ham. Forklare hvordan det vil ikke i strid med sin virksomhed, og at du ikke vil spare på tid til din dag job. Han kan endda se din overtagende ekstra business-færdigheder som positiv, hvis du kan anvende dem til din fuldtidsbeskæftigelse samt.

Sørg for at du vælger en virksomhed, som er egnet til en deltids operation. Nogle virksomheder, såsom detailhandel, er meget krævende for din tid, mens andre, såsom at være konsulent, kan nemt styres med mindre tid engagement.

Du skal være et glimrende tidspunkt manager. Kører en deltid business, som du håber at bygge i år, mens du er fuldt beskæftiget vil teste din organisatoriske og tid ledelsesfærdigheder til grænsen. Familie, gøremål og søvn kan være store spørgsmål. Det er let at undervurdere den forpligtelse, der kræves for en vellykket deltid business. Undgå løfter du ikke kan holde, om til kunder eller til familie og venner. Sørg for at dine planer er fuldt accepteret og understøttes af de nærmeste og kæreste til dig. Sikre, at de er klar over din tid engagement i projektet. Støtte kan være så simpelt som arkivering, bogholderi eller pakning pakker.

Lokke af internettet lokker os til at foretage flere små virksomheder, især når vi spot en reel forretningsmulighed, ofte i form af et “must have” domænenavn. Undgå denne situation for enhver pris, medmindre du ikke har en fuld tid job. Helt sikkert bedre til at bygge et selskab korrekt end at gennemføre fem og ikke få tid til at gøre nogen af dem grundigt og efter bedste evne.

Husk på, hvad du forestiller dig som det endelige resultat. Er du ved at oprette din virksomhed at give en ekstra indtægt? Eller har du planer om at gøre det på fuld tid, når det kan støtte familien? Hvis du planlægger at forlade indstille din dag job derefter mål. Det ville være klogt at have en kontant reserve som en backup til forøge indkomst, hvis du ikke har fordel af en regelmæssig løn check.

En deltid business, som du udvikle sig over tid, kan være en vidunderlig måde at vokse din virksomhed. Det tager tid at opbygge kontakter og vinde tillid til dine kunder. I virkeligheden, kan deltid arbejder være den bedste holdt forretningshemmelighed. Tag et kig på Michael Dell, der startede sin virksomhed deltid i hans skole kollegieværelse. Det gør du tror, ikke sandt?

super-admin

Lukket for kommentarer.