Hvorfor skal du få Sky Q?

Hvorfor skal du få Sky Q?

De fleste streamingafspillere og smart-tv-platforme tilbyder nu en form for universel søgning efter de streamingtjenester, de understøtter. En nylig OS-opdatering føjede spansksproget understøttelse til Roku-enheder. Roku søger nu på tværs af mere end 100 streamingtjenester, og mere end 50 af dem understøtter direkte afspilning fra søgning, når du bruger stemmekommandoer. De søger i flere apps på samme tid, og du kan skrive navnet på et show eller en film ved hjælp af fjernbetjeningen eller tale den højt med din stemme. Er det tv-show, du vil se på Netflix, Hulu, Amazon Prime eller HBO? Du skal blot trykke på mikrofonknappen på fjernbetjeningen for at bede Google Assistent om den film eller det tv-program, du vil se. Roku: Brug søgefunktionen på din Roku’s startskærm til at søge efter navnet på en film eller et tv-show. Du kan også trykke på stemmeknappen på fjernbetjeningen og sige navnet på en film eller et tv-program for at søge efter den.

Du kan enten skrive forespørgsler i et søgefelt på startskærmen eller i nogle tilfælde bruge stemmestyring. For eksempel kan du med Roku-tv’er og streamingafspillere sige navnet på titel- eller skuespillerens eller instruktørens navn , mens du trykker på stemmeknappen på fjernbetjeningen eller taler ind i mikrofonen på en smartphone eller tablet fyldt med Roku-appen. Googles stemmesøgning drives af Google Assistent. Med Google Android-tv’er kan du tilpasse dit tv ved at tilføje dine yndlingsapps på samme måde som på din smartphone. Inden for et par måneder blev YouTube den næststørste søgemaskine i verden bag Google selv. I modsætning til andre streamingtjenester inkluderer YouTube TV også ubegrænset cloud DVR-lagrings- og sportskanaler, herunder NBA og MLB. For $ 64.99 / måned kan du livestreame over 85 kanaler på YouTube TV med en 7-dages gratis prøveperiode inkluderet.

Flere måder at se på at finde film og shows på andre tjenester.

FuboTV er perfekt til sportsfans og giver dig mulighed for at streame live sportskanaler samt over 100 andre kanaler! Se dine foretrukne CBS-, Comedy Central-, Nickelodeon- eller MTV-shows – plus stream din lokale CBS-kanal – alt sammen med CBS All Access! Det har en bredere vifte af tjenester end nogen af sine konkurrenter som Hulu Plus og Amazon Instant. Amazon har en tendens til at prioritere sit eget videoindhold, danske streaming tjenester men du kan bruge funktionen Flere måder at se på at finde film og shows på andre tjenester. Når dit søgeresultat vises, kan du se yderligere oplysninger om titlen plus alle de apps, hvor indholdet er tilgængeligt.

Hvad du får: Mere end 40 kanaler, herunder de store broadcast-netværk – ABC, CBS NBC, The CW og Fox, så du kan fange 9-1-1 og The Masked Singer – nyhedskanaler CNN, Fox News og MSNBC, plus kabelkanaler som FX, Freeform og E! Prime inkluderer Amazons leveringstjeneste, selvfølgelig, men inkluderer også Prime Music med adgang til 2m sange, Prime Reading med et roterende udvalg af e-bøger, magasiner og tegneserier plus fotos med ubegrænset fotolagring og Drev med 5 GB lagerplads. Familieplanen omfatter 113 kanaler, og Ultra-planen inkluderer 198 kanaler. CBS All Access starter ved $ 5.99 for begrænsede reklamer og $ 9.99 for en annoncefri oplevelse, og inkluderer også en 1-ugers gratis prøveperiode. Plus, drage fordel af deres 1-ugers gratis prøveperiode. De fleste streamingtjenester har et par forskellige abonnementspakker, som du kan tilmelde dig, inklusive en gratis version.

super-admin

Lukket for kommentarer.