One Size EMR passer ikke alle

One Size EMR passer ikke alle

Er der en elektronisk medicinsk registreringssystem klar til det 21. århundrede? Er der en overkommelig elektroniske medicinsk registreringssystem? Kan en god EMR bidrage til at reducere min firmaudgifter medicinsk ansvar?

21st century Specs du har brug for din EMR

Dette er en tid med tempofyldt business. At være afstumpede, hvis din nuværende EMR ikke holde med 21 behov, end din medicinske praksis vil opleve noget lignende til at køre ned ad en vej fyldt med huller. Uanset hvor hurtigt du forsøger at flytte, vil du får din praksis bankede, indtil du endelig nødt til at betale mere for at reparere den.

Hvorfor ikke tage en vej uden huller? En EMR, der kan holde med behovene i din praksis? Du kan, men du skal lave dine lektier. Kontrollere 21 EMR specs. Hvad har din nuværende EMR?

Denne liste, udarbejdet af emrupdate.com, består af 24 EMR behov og hvor mange af 88 aktuelle EMR systemer rent faktisk mødes med dem.

Kontor tidsplan modul – 32%

3rd part planlægning – 57%

Fakturering modul – 24%

3rd part fakturering – 63%

Lab / HL7 interface – 57%

Recepter – 81%

Drug interaktioner – 49%

E & M kode bistand – 45%

ASP – 27%

Internet adgang – 48%

Ringe i access – 75%

Forbindelsen fra separate placeringer – 77%

Wireless – 77%

Transskription kompatibel – 75%

Stemme anerkendelse – 69%

PDA kompatibel – 42%

Håndskrift anerkendelse – 43%

Digital billedbehandling – 80%

Freeform skitser – 49%

Praksis retningslinjer – 61%

Påmindelser – 72%

Rapporter – 76%

Tracking – 74%

PCWindows/Mac kompatibel – 9%

Hvilke EMR prisen er ret?

Den gennemsnitlige opsætning af omkostningerne ved disse 88 EMR systemer er omkring $870; men den gennemsnitlige årlige vedligeholdelsesomkostninger er $2,254 om året. Det lyder mærkeligt at du også? Mange praksis er at få bankede af de huller, som deres EMR systemer opretter. Men de stadig kører ind i dem med fuld fart, og det er dyrt.

Det gennemsnitlige antal aktive EMR brugere fra 2002 er 2225 brugere pr. EMR. Det betyder, at der er et stort marked for mere effektive elektroniske patientjournaler systemer. Det betyder også, at der er en masse af brugere, der jævnligt kører i disse huller, og de ønsker ikke at betale for reparation.

EMR, den rigtige recept for at reducere ansvar omkostninger

Måske derfor der er så mange EMR brugere er der er sikkert. Kunder vil reducere ansvar omkostninger, som gør lægepraksis. Pres. Bush turnerede landet efter sit genvalg, fra Downington, PA til Canton, OH til Collinsville, IL, taler om erstatningsansvar omkostninger og defensive medicin.

Lille praksis bruger i gennemsnit $150.000 om året i udgifter til ansvar. Når medicinske journaler opbevares på samme måde college dorm værelser er holdt, giver dette mening. De fleste praksis er smartere end det og er på udkig efter en EMR, der virker. Den rigtige EMR kan være den bedste defensive medicin.

super-admin

Lukket for kommentarer.