Plasma for pengene – er det det rigtige for dig?

Plasma for pengene – er det det rigtige for dig?

Der er flere grunde til, at du skal donere plasma for at tjene penge. Du kan tjene så meget som $ 100 ved at gøre dette. Du kan også redde liv ved at donere blod. Mange plasmadonationscentre tilbyder gratis trådløs internetadgang, underholdning og andre tjenester for at holde dig beskæftiget. Den tredje grund er, at plasmadonation for penge er en enkel måde at tjene ekstra penge til noget, du allerede gør. At give plasma til velgørenhed kan være en vidunderlig måde at give tilbage til dit samfund uden at bekymre sig om de økonomiske konsekvenser.

Du bør være opmærksom på de sundhedsrisici, der er forbundet med at donere plasma. Der er strenge screeningskrav på nogle plasmadonationscentre. De bliver nødt til at kende hele din sygehistorie samt kontrollere for syfilis. De fleste plasmabanker vil også teste dig for HIV, hepatitis A og B.

Forskellige donorer kan modtage forskellige beløb for plasmadonation. Udbetaling afhænger af mange faktorer, herunder din vægt. Forskellige centre betaler forskellige beløb. Fordi føderale retningslinjer begrænser det beløb, du kan donere af plasma, er det vigtigt at kende din vægt. Du kan ringe til flere centre for at finde den, der betaler dig mest. Den type blod, du donerer, påvirker også lønnen. Det er bedre ikke at donere plasma, hvis det ikke er noget, du føler dig godt tilpas med.

Plasmadonationscentre tilbyder belønninger som havemøbler, grillværktøjer eller kontanter. Disse belønninger tilbydes ofte kvartalsvis eller månedligt, afhængigt af hvor meget plasmacentret har brug for. Plasmadonationscentre kan betale donorer mere end 150 pund ved at betale $ 300 pr. Måned. Folk under 150 pund skal muligvis være mere strategiske med deres frekvensbonusser. Du kan tjene meget ved at donere plasma, så længe du overholder deres donationskriterier. At henvise en ven kan hjælpe dig med at optjene præmier.

Du spekulerer måske på, om du skal donere plasma for at tjene penge. Men det er ikke for alle. Plasmadonation er fleksibel og lavrisiko. Det kan hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Du kan redde et liv med plasmadonation. Nogle bivirkninger er mulige, men ikke for alvorlige.

Undersøgelsens forfattere kiggede på skattefilere med lav indkomst, der indsendte online. De fandt ud af, at 3,3% af disse husstande har doneret plasma i de sidste seks måneder. Plasmadonorer var betydeligt mere tilbøjelige end at donere plasma til at betale for lønningsdagslån, auto titellån, leje-til-egne lån og gig-arbejde. Kun 7,4 % af stikprøven var fuldtidsbeskæftigede. De undersøgte også enkeltpersoners liv i løbet af et år. Du kan donere plasma til at hjælpe med at betale for dine medicinske regninger ved at kontakte et lokalt bloddonorcenter.

super-admin

Lukket for kommentarer.