Til salg af ejeren: Priming Real Estate pumpe

Til salg af ejeren: Priming Real Estate pumpe

Måske har du besluttet at flytte. Eller måske du har vokset ud af dit hjem og har brug for at finde boliger til salg, der passer til din voksende familie. Eller måske dine børn er vokset, du har taget beslutningen om at skære ned og er i markedet for fast ejendom, der bliver bedre passer til dine behov. Eller måske du har besluttet at tage springet, købe nogle jord og bygge din drømmebolig. Uanset grunden, du nødt til at sælge den bolig, du i øjeblikket ejer, og du har besluttet at omgå ejendomsmæglere og gå ruten “til salg af ejeren”.
Før du tager springet og notering dit hjem, er der en række trin, du skal tage for at øge dit hjem markedsprisen og spare dig selv fremtidige besvær.
Ligesom du ville klæde sig passende for at gøre et godt første indtryk på dem, du møder, ønsker du dit hjem for at gøre et godt første indtryk på potentielle købere. Det betyder, at du bliver nødt til at tilbringe lidt tid og penge sprucing det op. Du behøver ikke at – og ikke – investere en masse penge på store forbedringer. I stedet fokusere på de små ting, der gør dit hus mindeværdige til potentielle købere.
Tilbring en dag inspicerer dit hus, udenfor og i top til bund. Har en pad med papir og en pen praktisk under din kontrol, og tage til efterretning af varer, der kræver din opmærksomhed. Bruge et kritisk øje, når du går fra rum til rum. Du kan aldrig har bemærket, at stikkontakten plade i din stue har en knæk, og du har arbejdet omkring løs dørhåndtag i køkkenet. Nu er det tid til at gøre din liste af mindre reparationer, der vil hjælpe med at sælge din stykke af fast ejendom.
Bruge den nødvendige tid til gøre alle reparationer på din liste. Husk på, at formålet er at forbedre det kosmetiske appel af dit hjem. Når reparationen er foretaget, tage endnu et kig og finde de trin, du kan tage hen til nøjere forøge din boligs udseende. For eksempel, giver de indvendige vægge et frisk lag maling (i en neutral farve), fikse op din landskabspleje og overveje at leje en lagerenhed for overskydende møbler og elementer, du har lagring i garagen. At slippe af med rodet giver udseendet af rummelighed, som altid er et plus til potentielle homebuyers.
Når dit hjem er parat, er det tid til at liste sig som “til salg af ejeren.” Ifølge den nationale sammenslutning Realtors udnytte kun 24 procent af dem, der bruger metoden “til salg af ejeren” internettet som en måde at reklamere for deres hjem. Derimod bruger 74 procent af købere internettet som informationskilde, når de søger hjem. Internet fast ejendom notering tjenester overhale avisannoncer (53%) og åbne huse (51 procent) som informationskilder for potentielle købere. Det behooves du, så for at liste din ejendom med en Internet kilde, helst en, der tilbyder både “til salg af ejeren” hjem og flere notering tjenester.
Når du tager de nødvendige skridt til effektivt at forberede og markedsføre dit hjem, vil du høste fordelene af en højere salgspris og en jævnere transaktion.

super-admin

Lukket for kommentarer.