Lydbøger, der kan downloades, er kommet for at blive

Lydbøger, der kan downloades, er kommet for at blive

»Jeg spillede en morder i en Miss Marple for nogle år siden, og fordi morderens identitet først afsløres til sidst, er der kun en lille del, hvor man kan være virkelig ond. »Jeg ved stadig ikke, hvorfor jeg gjorde det,« indrømmer han nu. De ved, at de vil finde noget, der helt sikkert vil være af interesse for dem, når de bruger All You Can Books. Jo hurtigere du starter, jo hurtigere lærer du det nye sprog. Dagens mobile og “tidssultne” virksomhedsejere, salgschefer og salgsfolk opdager, at de kan downloade en ubegrænset mængde information i deres hjerne, lære et fremmedsprog eller nye færdigheder, der vil forbedre deres forretning, og få den konkurrencedygtige forretningskant, mens de kører i deres biler, pendler i tog og busser, lydbøger online – mere information her https://gratislydboeger.dk/ – eller endda mens de står rundt i køer.

Store forlag hopper ind i dette område med begge fødder.

Du kan altid vælge mellem en bred vifte af muligheder for, hvad du har brug for, især når du sælger det online. De fremmede er samlet i en chokerende begivenhed, som vil ændre alle deres liv for evigt. Store forlag hopper ind i dette område med begge fødder. De kan gøre brug af løsningen, uanset hvor de er, hvis folk har adgang til internettet. Hvis du er en god fotograf, kan du sælge dine dejlige billeder online for at tjene penge. Overlevende i en hurtigt ln kunne meget vel være temmelig stresset, især for en forgabt læser, der kan konkurrencer for at finde tid og energi til at sidde ned plus virkelig nyde en god videnskabelig undersøgelse.

Så jeg inkluderer også nogle rigtig gode meditations- og afslapningslydbøger i mine rejsetasker. Der er mange andre måder, du kan multitaske med lydbøger på. Fordi lydbøger optages, kan de naturligvis nå ud til flere mennesker. Der er nogle lydbøger jeg har lyttet til mere end tre gange i disse to år, ikke herunder casual lytte til visse kapitler. Vil du lytte til dine Audible downloads på anstændig lyd? Dette er en af de hobbyer, du skal overveje at vedtage, hvis du vil have det sjovt, lære og blive inspireret billigt og ubesværet. Hvis du ikke tidligere var fristet, kan du endda have tjekket den første episode af et volumen gratis, før du køber det. Vi har inkluderet et par forskellige typer, herunder et par hovedbøjlehovedtelefonmuligheder, Bluetooth-hovedtelefoner og øretelefoner, der ligger i øregangen for at blokere omgivende støj.

Derudover er det i stand til at bevare alle lydspor og undertekster, herunder AC3 5.1-lydlyde, AD-spor samt undertekster. overraskelse! inkluderer 50 interaktive overraskelser, herunder arbejdslys og lyde, en drikkevogn med tallerkener og kopper, rullende kufferter, overheadrum, der åbner og lukker, og sikkerhedsseler. På trods af at være blevet diagnosticeret med en yderst alvorlig hjertesygdom, fortsatte han med at arbejde på serie to af Channel 4 sort komedie Back. Det var på det tidspunkt, at jeg troede, jeg skulle måske gå hjem, downloade nogle lydbøger og forsøge ikke at få et hjerteanfald. MP3-afspillere er en praktisk, pladsbesparende måde at lytte til lydbøger på.

Du kan vælge begge veje og alligevel drage fordel af den visdom præsten ønsker at dele. Hvis du ikke allerede er bekendt med bogen, har du måske hørt om hitserien Little Fires Everywhere med Reese Witherspoon og Kerry Washington i hovedrollerne. Den mest populære business lydbog er korte Sådan Win Venner og påvirke folk, en optagelse af Dale Carnegie bog, har været en top bestseller lister i årevis, fordi det har hjulpet folk til at forbedre den succes, de har bygget i deres eget liv. Hvis du elsker at læse, men du finder ud af, at du aldrig har tid nok til at krølle op med en bog, så er en lydbog den perfekte løsning.

super-admin

Lukket for kommentarer.